Keresés

10 év


🥳🥰


10. Év! Tünetmentesen! Legyőzve egy rettegett kórt! Melytől annyi mindent kaptam! Bánatot, örömöt, gyengeséget, erőt, ellenségeket, barátokat! Megváltoztatja az embert! Erősebbé teszi! Talán mindennél jobban, mikor a harc a testeden belül zajlik! Egyedül vagy! Sokat, sokszor egyedül vagy! Nem tud segíteni senki! Csak te és a rák! Megtanulod tisztelni az életet! Megérted az idő fogalmát! Csak te vagy! Csak az számit mi van a fejedben! Mire gondolsz! Mennyire vagy erős! Talán a világ legjobb trénere ez a helyzet! De hisz az élet mindig a legjobb tanító mester! Vagy felállsz vagy elbuksz! Kemény harc! De győznöd kell! Nem adhatod fel! Sok mindenki számít rád! A gyerekeid, a családod! Akik mást nem tehetnek csak drukkolnak, hogy te nyerj! De ezt a csatát egyedül kell megvívnod!

Én megvívtam! Nekem sikerült!

Most rajtad a sor! Meg tudod csinálni! Hiszek benned! Sosem egyszerű! Volt benne öröm, volt benne bánat! De meg lehet csinálni!

100%-os egy ilyen meccs után már sosem lesz az ember! De a jellemén, az akaratán rengeteget erősít! Átértékelődnek a dolgok!

Máskép látod majd a világot! De sikerülni fog! Higgyetek magatokban! Te vagy a következő wonder woman!

Szép napot nektek! 🥰😘❤️

5 megtekintés0 hozzászólás
© Copyright Nick Noa
Alpha female logó Alpha female oldal megnyitása