Keresés

Kicsoda Nick Noa?

Hmm érdekes téma! 😁

Vagy mégsem? Egy átlagos nő! Aki mert nagyot álmodni! Mindig is álmodozó volt, mások elmondása szerint! 🤷🏼‍♀️ Na de akkor ki is vagyok én? Ózdon láttam meg a napvilágot! Igen Ózdon 😏

(Egy videoban bővebben is kifejtem ezt! Csatlakozz VIP tagságomhoz, hogy még több információhoz juthass)


Egyszerű gyermekkorom volt! A fotózás véglegesen 14 évesen ejtett rabul! Sok lehetőségem akkor nem volt csak egy Zenit gép melyet imádtam és anyukám azóta is féltve őrzi otthon! 🥰

Sokáig nem történt semmi, majdan az élet osztotta a pofonokat felém! Akkor határoztam el végleg, hogy ez így nem

mehet tovább! Először saját problémámból is kiindulva méhnyak rákkal küzdő nőkkel kezdtem el foglalkozni! E kapcsán kezdtem barátkozni komolyabban a fényképészettel! Ez addig addig ment amíg teljesen digitális rendszerre váltottam, majdan 2015-ben megnyitottam első fotóstúdiómat Westwood, New Jerseyben az Egyesült Államokban! Ez New York Metropolitan része! Manhattantől kb fél órányira!

Elég jól ment, de nem éreztem jól magam az állarcos világban! S Ilyenkor ugye azt szokták mondani:

,, Nézd végig a portfóliód és amiből a legtöbb van olyan fotós vagy!'' Vagyis mondhatni marketing alapszabály, hogy valahova kategorizáld magad! Szeretek emberekkel foglalkozni és dokumentálni az életet. S mivel van két gyermekem s mégis csak anya vagyok igy alap, hogy a manóit mindenki megörökíti, hiszen ha szuper erőről kell beszélni, akkor képes vagyok befagyasztani az időt, annál pedig nincs boldogabb pillanat, mint mikor újranézzük évek multán ezen fotókat!Szóval Igy lettem Sajtófotós. Mindennek be kell érnie egyszer: A lényeg nem kell erőltetni. Persze tudni kell, merre tart az ember a cél az nagyon fontos! De elérhető!

A lehetőségek mindig ott vannak!

Sokszor nem egyszerű és számtalan lemondásal jár! Nekem és a családomnak is sok áldozatot kellett hoznia, hogy itt legyünk, ahol most vagyunk! De ahogy szokták mondani: ürítsd ki a szemetest, hogy megszabadulj a krumlihéjtól és belekerülhessen a kaviár maradék. Vagyis valamit valamiért!

Rengeteg Tanulással jár. 4 alapszakmával rendelkeztem felnőtté vállásom kapujában! Az évek alatt még 14 szakmát megszereztem! A legtöbbet 2019-ben. Az önképzés az nagyon fontos. Rengeteg pénzt lehet vele megspórolni az életben! S ugye manapság ebből van a legkevesebb! De ez sincs ingyen! Hosszútávon gondolkozom mindig! A baráti köröm ezt nem képes megérteni, ezt hogyan csinálom! Ők csak 1-2 lépcsőfokot látnak át! Mindig mondom egyben kell látni, mert ha a 8. lépcsőfokon buksz el akkor oda az időd és az addig befektetett pénzed! Pont ez miatt sokan kérik a tanácsomat üzleti, befektetési ügyekkel kapcsolatban! A google elég jó barátom lett! S mivel én is belekezdtem 1-2 üzletbe már igy a jogi dolgokkal is tisztában vagyok, a nagyjábóli költségekkel, és azon dolgokkal, amire a legtöbb ember nem is gondol.

Nehéz kitalálni azt , mit is szeretnél. De ha igazán befelé tekintesz meg fogod találni! Sokaknak ebben segítek. S azt hiszem, most elárultam, hogy nem csak a fotózásból élek! Ezekről a dolgokról a VIP tagoknak Videók is rendelkezésre állnak, mivel is keresem igazán a kenyerem! Tapasztalatokat és ötleteket osztok meg a VIP tagokkal és a tagság tövábbi előnnyökkel is jár, mivel személyes tanácsadás is benne foglaltatik a VIP csomagban havi 1 alkalommal, üzleti ötletek vagy marketing tanácsadás is a rendelkezésetekre áll. Valamint, hogyan spórolj okosan a vállalkozásod beinditásán! Weblap készítéstől a marketingig!

Nehéz magamról írni, egyébként sem vagyok nagy író, habár eddig 10 könyvem jelent meg. (Megtalálod a BIO-ban)

Persze nem azokról a dolgokról szeretnék nektek írni, ami a wikipedián vagy a weboldalon a BIO-ban megtalálható! Ennél kicsit személyesebbre gondoltam. Igy a kiállításokról, a sajtó megjelenésekről, interjúkról keressétek az emlitett oldalakat!

Tehát, mi is az én legfőbb célom?

Az, hogy amit az idősebb generációtól, meg lehet tanulni, azt megtanuljam, azt, hogy tovább adhassam mind azt a tudást, amivel rendelkezem és, hogy kinek? Annak a személynek, akinek szüksége van erre a tudásra, aki jobb körülményeket akar biztosítani magának és a családjának, annak, akinek ez a világ még idegen! Tehát nem a nagy cégeket keresem, hanem az átlag embert vidéken vagy bárhol legyen is. Azt az embert, aki anyagi gondokkal küzd. Borsodi vagyok, tudom mivel küzdöttem ott. Megcsináltam azt, amiről néha a felső 10 ezer is csak álmodik. S megszeretném ezt osztani veled.

Veled aki e poszt olvasásával minimum idáig eljutottál.

Veled, aki akár fotós vagy vagy az szeretnél lenni, de tudásra van még szükséged. Vagy veled, aki gyermekeket nevelsz akár apaként akár anyaként és pénzre van szükséged. De te magad sem tudod, honnan indulj neki s mit csinálj vagy honnan teremtsd elő a pénzt! Te aki mindennapi gondokkal küzdesz s ki akarsz lépni a mókus kerékből. Neked akarok segíteni, hogy elindulj azon az úton ami igazán fekszik neked. Lehet, hogy nem tudok segíteni. Nem lehet mindenkin. A segítséget akarnod kell. S tenni érte. Ha csak kifogásaid vannak, akkor még nem érettél meg arra, hogy segítsenek rajtad.

Nekem is volt lakáshitelem. Elbuktam. Minden nélkül hagytuk el magyarországot! Ezer dollárral 2 kis gyermekkel vágtunk neki amerikának. Nem, nem volt meggondolatlan. Nem, nem csak felültünk a repülőre és jöttünk. Szállás és céges autó várt, melyet a munkáltató biztosított! S hogy hol találtunk munkát? Ha hiszed, ha nem a jófogáson. A férjem Karosszéria lakatos és neki találtunk a szakmájában munkát itt az államokban. Sosem terveztük, hogy ide jövünk. Természetesen nem is végleg akarunk itt letelepedni. S ezért mivel otthon lerendeztünk mindent és vásároltunk is egy ingatlant, haza fogunk térni! Vagyis mindenből ki lehet mászni. De mint már elmitettem lemondásokkal jár!

Bővebben hasonló storykat a live videók menüpont alatt hallhatsz, láthatsz. (Csak VIP tagoknak)

Ez a poszt most ennyi volt. Zárom soraim.


Oszd meg ha tetszett valamint írd le a véleményed a komment szekcióba! Ne feledkezz meg

tagságomról sem! Hiszen értékes nyeremények várhatnak a Fotós kihívásokban, valamint VIP tagjaink rengeteget tanulhatnak a videókból! Melyben akár a fotózás akár az üzlet vagy marketing esetleg weblap készítés legyen a téma rengeteget tanulhatsz! Persze megyünk majd kirándulni is! Elviszlek titeket New Yorkba is, melyet akár élőben is láthatsz! De ott a csoport is, ahol cseveghetsz a tagokkal! Együtt tanulhattok s talán értékes kapcsolatokat is építhetsz! A szakmában mindig akad tovább passzolható munka! 😉 Várlak a következő posztnál is! Addig is töltsd le az applikációt, így mindig kapsz értesítést, ha történik valami! Le ne maradj! Az app innen letölthető👉🏻https://www.noanick.com/so/6dNPwE7Rw?languageTag=en#/main
104 megtekintés0 hozzászólás