top of page

Rólam

Noa Nick is a professional photographer who specializes in fine art photography. Her studio is located in Hillsdale, NJ. She offers portrait, elderly, newborn and corporate headshot sessions, as well as a variety of other photographic services.

_NOA3793 másolat – nagy.jpeg

Szia, Nick Noa vagyok,

elismert szerző és fényképész, aki az időtlen klasszikus portrézás hagyományait ünnepli. Munkám során olyan mélyreható és elegáns portrékat alkotok, amelyek a régi arisztokrácia érzetét idézik fel, megidézve a múlt nagyságát és a történetek gazdagságát.

Tapasztalataim a világ számos pontján, így az amerikai fotóstúdió vezetés évei során is gyarapodtak, ahol a fotográfia és a művészetek iránti szenvedélyem tovább mélyült. Ezek az évek adták meg azt a látásmódot és technikai tudást, amely most a Gutorföldén található stúdiómban valósul meg.

Minden egyes általam készített portré több, mint egy kép; egy történet, amely az idő múlását felülmúlva, generációkon átívelve hordozza a szépség, a tartalom és az örökség értékeit. A stúdiómban a fény és árnyék játékával, valamint a tökéletes kompozíció alkalmazásával hozom létre azokat a műalkotásokat, amelyek kiállják az idő próbáját.

Várlak szeretettel, hogy megismerhesd a művészetemet és együtt megörökíthessük azokat az örök értékeket, amelyek a te életed és örökséged részét képezik.    

 

 

A felszerelés részleteiért kattints az alfa logóra. 

290px-Sony_Alpha_logo.png

Mit Mondanak Az Ügyfelek?


Három fotózásomon is jártam már Noánál :) Mindenkinek bátran ajánlom őt. Amit tudni kell róla: -Maximalista, így kiváló fotós. Kedves és közvetlen. -Olyan hangulatot teremt, amiben kényelmesen és nyugodtan érezheted magad. Nincs idegeskedés. Noa a fotózást igazi élménnyé teszi. :) -Megbízhatsz benne, hogy a legjobbat hozza ki belőled. Minden nőnek el kellene mennie egy ilyen fotózásra, mert fantasztikus képek születnek. És bármikor, amikor ezekre a képekre nézel, biztosan jó kedvre derülsz. Azok alatt a néhány óra alatt akár egy új barátra is szert tehetsz :) Röviden, ha profi fotóshoz szeretnél menni, válaszd NICK NOÁT!!!!

Hajnalka Karika

SAJTÓMEGJELENÉSEK

PARTNEREK ÉS DÍJAK

Amazon_icon_edited.jpg
nj_clifton_portrait-photographers_2024_transparent.png
bottom of page